Isporuka Robe

Rok za isporuku je 3-5 radnih dana od dana kreiranja narudžbe. Kuriri EuroExpressa (firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke isporučuju na adresu isporuke u periodu od 8-16h.

Povrat / Zamjena Robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača BiH (Službeni glasnik BiH, br. 25/06) i Zakonu o zaštiti potrošača RS (Službeni glasnik 6/12, 63/14) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.missalona.com smatra prodajom na daljinu.

Kupac ima pravo na povrat/zamjene robe u roku od 15 dana od dana kada mu je narudžba dostavljena. Kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog povratka/zamjene robe.

Kupac je dužan da:

  1. Kontaktira Miss Alona putem emaila (info@54.210.139.151) za pokretanje procedure povratka ili zamjene robe.
  2. Vrati robu u ispravnom i nekorišćenom stanju, pri čemu mora priložiti i originalni fiskalni račun.
  3. Plati troškove povratka/zamjene robe, sem u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Trgovac je dužan da potrošaču varti iznos novca koji je potrošač platio ili zamjeni robu u roku od 15 dana od dana prijema izjave o povratku/zamjeni robe, a nakon prijema proizvoda.

Sigurnost

Naša web stranica je zaštićena različitim sigurnosnim kontrolama, kao što su šifriranje podataka u tranzitu i zaštitnim zidom za web aplikacije. Također, podatci o vašoj kreditnoj kartici nisu obrađeni ili uskladišteni na našoj web stranici, već se to direktno odvija na sajtu Raiffeisen banke.